Влада Києва: ніхто місто закривати не збирається

«Наразі жодних рішень щодо обмеження в’їзду та виїзду з міста не ухвалювали», – повідомив у фейсбуці перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник

Влада Києва спростовує повідомлення про закриття міста на в’їзд і виїзд.

«У соцмережах та на сайтах деяких ЗМІ поширюється інформація про закриття столиці на в’їзд та виїзд у разі виявлення хоча б одного хворого на коронавірус. Офіційно заявляю: ніхто місто закривати не збирається. Наразі жодних рішень щодо обмеження в’їзду та виїзду з міста не ухвалювали», – повідомив у фейсбуці перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Він наголосив, що такі обмеження застосовуються за окремим рішенням постійної комісії техніко-економічної безпеки й надзвичайних ситуацій чи нормативними документами, ухваленими на державному рівні.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні і світі. Живий блог

У Києві з 12 березня запровадили обмежувальні заходи з метою попередження розповсюдження коронавірусу, зокрема, дитсадки, школи і університети закриті на карантин.

Крім того, в столиці України обмежують проведення масових заходів, зокрема концертів, конференцій. Кінотеатри мали скасувати сеанси.

Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах. У торгових центрах – посилений контроль, там чергуватимуть санітарні лікарі.

Server error

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to look into it immediately. Our apologies.

Будь ласка, використайте пошук

В Україні на даний час підтверджені лабораторно три випадки коронавірусного захворювання: один – у Житомирській області, два – в Чернівецькій.

12 березня загалом по Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19. Він триватиме три тижні – з 12 березня до 3 квітня.