Фоторепортаж: на Банковій вимагали звільнення Венедіктової через справу про вбивство Гандзюк

«Захист Мангера неодноразово просив передати справу в такому вигляді, в якому вона є, до суду. І в принципі саме це зараз і зробили», – зазначила адвокатка потерпілих Євгенія Закревська. Більше звинувачення Владислава Мангера читайте за лінком

До учасників протесту, по закінченню акції, вийшли речниця президента України Юлія Мендель, прокурор у справі Андрій Сенюк, і заступник генпрокурора Олексій Симоненко, який наразі відповідальний за справу Катерини Гандзюк. Між ними і учасниками акції сталася словесна перепалка.

(Зліва направо: адвокатка потерпілих Євгенія Закревська, заступник генпрокурора Олексій Симоненко, прокурор у справі Андрій Сенюк, речниця президента України Юлія Мендель)

Під стінами Офісу президента учасники акції розгорнули великий банер «Зе, коли за вбивство Гандзюк сядуть Мангер, Гордєєв та Ришук?»

Серед учасників акції були адвокат потерпілих Євгенія Закревська, адвокат Масі Найєм, громадський активіст Сергій Стерненко, волонтер і активіст Роман Синіцин

Активісти на акції озвучили свої вимоги, запалили фаєри та скандували «Венедіктову у відставку» і «Хто замовив Катю Гандзюк?»

Під будинком активісти написали «Тут живе подруга вбивць Гандзюк»

Активісти також скандували: «Венедіктова виходь»