Доступність посилання

ТОП новини

Президент зустрінеться з депутатами НУ-НС для остаточного рішення щодо коаліції


Як заявив Віктор Ющенко, він планує в середу поговорити з кожним депутатом, який не підписав коаліційну угоду, і вислухати їхні претензії. Він пообіцяв, що під угодою стоятимуть підписи всіх депутатів фракції «Наша Україна – Народна самооборона». Наразі сім депутатів від блоку «Наша Україна – Народна самооборона» не підписали коаліційну угоду з Блоком Юлії Тимошенко.


Як заявив Віктор Ющенко в вівторок в Алчевську на Луганщині, він планує в середу поговорити з кожним депутатом, який не підписав коаліційну угоду, і вислухати їхні претензії.

Ющенко заявив, що не вважає ситуацію в партії «Народний союз „Наша Україна“» кризовою через наявність різних думок.

Він пообіцяв, що під угодою стоятимуть підписи всіх депутатів фракції «Наша Україна – Народна самооборона».

Наразі сім депутатів від блоку «Наша Україна – Народна самооборона» не підписали коаліційну угоду з Блоком Юлії Тимошенко.

Лідер «Народного союзу „Наша Україна“» В’ячеслав Кириленко раніше в вівторок заявив, що партія може зібратися на надзвичайний з’їзд, щоб вирішити питання з «непідписантами» коаліційної угоди.

Водночас, на його думку, навіть якщо з’їзд зобов’яже депутатів підписати угоду, це може не мати жодних юридичних наслідків.

Питання про формування коаліції має розглядатися на засіданні Верховної Ради в четвер.

Матеріали до теми:

• В’ячеслав Кириленко має намір домогтися створення так званої «демократичної» коаліції НУНС і БЮТ до четверга • В’ячеслав Кириленко: «Народний союз „Наша Україна“» може зібратися на надзвичайний з’їзд, щоб вирішити питання з «непідписантами» коаліційної угоди • Політрада партії «Народний союз „Наша Україна“» не може почати свою роботу через відсутність кворуму • «Нашоукраїнець» Ігор Кріль заявляє про готовність скласти депутатські повноваження • Підписувати чи не підписувати? Слово політраді • Непідписанти проти Тимошенко? • Коли парламентарі знову прийдуть під купол?
XS
SM
MD
LG