Доступність посилання

ТОП новини

Україна успішно завершує переговори щодо вступу до СОТ


Робоча група зі вступу України до Світової організації торгівлі оголосила, що Київ повністю готовий і виконав всі умови щодо приєднання після 14 років переговорів із СОТ.


Робоча група зі вступу України до Світової організації торгівлі оголосила, що Київ повністю готовий і виконав всі умови щодо приєднання після 14 років переговорів із СОТ.

Генеральна Рада СОТ, як очікують, формалізує вступ України, схваливши 5-6 лютого на своєму засіданні підсумок Робочої групи. Після цього Верховна Рада України має схвалити цей пакет вступу і повідомити про це СОТ. І через 30 днів після ратифікації Україна стане 151-м членом СОТ.

Прем''єр-міністр Юлія Тимошенко прогнозує ратифікацію майбутньої угоди щодо вступу України до Світової організації торгівлі всіма фракціями Верховної Ради, за винятком фракції Комуністичної партії.

Про це Тимошенко заявила в понеділок на зустрічі з представниками комітету Європейського парламенту з закордонних справ у Брюсселі.

Прем''єр-міністр прогнозує ратифікацію майбутньої угоди щодо вступу України до Світової організації торгівлі всіма фракціями Верховної Ради, за винятком фракції Комуністичної партії.

Матеріали до теми:

• ЄС розпочне переговори з Україною про створення зони вільної торгівлі у наступні тижні, а про безвізовий режим тим часом не збирається • Юлія Тимошенко запевняє, що уряд не застосовуватиме членство України в СОТ для впливу на Росію в газових питаннях • Юлія Тимошенко вважає, що настав час перейти на наступний щабель стосунків між Україною та Євросоюзом • Голова Єврокомісії: ЄС сподівається на політичну стабільність в Україні та на проведення реформ • Юлія Тимошенко здійснює візит до Брюсселя
XS
SM
MD
LG