Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Балога: Неухильне виконання коаліційної угоди вбереже парламентську більшість від розпаду


Так голова Секретаріату Президента відреагував на заяву БЮТ, оголошену в середу у Верховній Раді. Однією з причин появи цього звернення Балога вважає необхідність ухвалення нової редакції закону про Кабмін. За його словами, БЮТ опирається цьому, але коаліційна угода зобов’язує його ухвалити цей закон.


Так голова Секретаріату Президента відреагував на заяву БЮТ, оголошену в середу у Верховній Раді.

Однією з причин появи цього звернення Балога вважає необхідність ухвалення нової редакції закону про Кабмін. За його словами, БЮТ опирається цьому, але коаліційна угода зобов’язує його ухвалити цей закон.

Заява Блоку Юлії тимошенко, за словами Балоги, є намаганням БЮТу і Кабінету Міністрів уникнути відповідальності за серйозні прорахунки в роботі та недотримання коаліційної угоди.

У середу в парламенті фракція БЮТ виступила з критикою Президента, його Секретаріату й Ради національної безпеки й оборони за відсутність співпраці з Кабміном.

Пізніше БЮТ поширив заяву, в якій назвав діяльність Президента «загрозою незалежності України».

Матеріали до теми:

• БЮТ: діяльність Президента є загрозою незалежності України • Коаліційний поєдинок • Арсеній Яценюк закликає учасників політичного процесу не втягувати парламент у свої розборки • Юлія Тимошенко в ПАРЄ: за парламентську республіку і повну інтеграцію України в європейську систему безпеки
XS
SM
MD
LG