Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк сумнiвається в продовженнi сесiї парламенту ще на один тиждень


Про це Голова Верховної Ради сказав журналістам після сьогоднішньої зустрічі з представниками фракцій Комуністичної партії та Блоку Литвина. Арсеній Яценюк повідомив, що представники фракції Партії регіонів не з’явилися на зустріч. Він зазначив, що саме депутати від цієї фракції неодноразово порушували питання про продовження сесії.

Згідно з календарним планом Верховної Ради, останній тиждень роботи депутатів під час другої сесії в пленарному режимі передбачено з 8 липня до 11 липня, а потім ще тиждень депутати працюватимуть в округах і сесія завершується.

Водночас Арсеній Яценюк не виключив можливості внесення на розгляд парламенту питань, що можуть спровокувати протистояння в парламенті.

********
20 червня народний депутат від Партії регіонів Олена Лукаш зареєструвала у парламенті проект постанови «Про внесення змін до постанови Верховної Ради України «Про календарний план проведення другої сесії Верховної Ради України VI скликання», яким передбачається продовжити роботу другої сесії в пленарному режимі та роботу в комітетах і фракціях до 18 липня 2008 року.

Коментуючи цей проект постанови, Олена Лукаш, зокрема, сказала: «Враховуючи те, що у Верховній Раді виникла кризова ситуація, яка виключила можливість нормального розгляду та прийняття законопроектів, які мають першочергове значення для українського народу та економіки України, реальним засобом до надолуження втраченого є продовження роботи Верховної Ради з метою ухвалення важливих для країни законопроектів».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG