Доступність посилання

ТОП новини

Народні депутати так і не зайнялися законами


Голова Верховної Ради закрив сьогоднішнє засідання через неможливість його проведення. Наразі «політичного компромісу немає», сказав Арсеній Яценюк і повідомив, що завтра має відбутися засідання керівників парламентських фракцій.

Сьогодні Верховна Рада не розглядала жодного законопроекту. Під час сесійного засідання виступили лише представники фракцій із заявами.

Партія регіонів наполягає на необхідності розгляду питання про відповідальність Кабінету міністрів України. Проект відповідної постанови внесений до парламенту. Цим проектом постанови передбачено ухвалити резолюцію про недовіру Кабінету міністрів.

Але під час другої оголошеної перерви фракція БЮТ заблокувала трибуну і президію парламенту, а також урядову ложу.

Як повідомив бютівець Андрій Шкіль, його фракція вимагає першочергового розгляду змін до державного бюджету і має намір блокувати трибуну доти, «поки це питання не буде розглянуте».

Блок Литвина пропонує для виходу із політичної кризи ухвалити суспільну угоду у вигляді закону. Для цього, на думку Володимира Литвина, необхідно терміново провести всеукраїнську раду у формі спеціального засідання Верховної Ради за участю Президента України, членів Кабінету міністрів України, керівників місцевих органів влади і представників громадськості.

(Прага-Київ)

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG