Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: парламентська політична криза завершена, руки від кайданів звільнені


Прем’єр-міністр України, виступаючи в середу із телезверненням до народу з приводу створення нової парламентської коаліції, обрання Голови Верховної Ради та ситуації в країні, заявила, що парламентська політична криза завершена.

11 грудня у Верховній Раді «розпочнеться нормальна, послідовна робота». «Тепер у нас звільнені руки від кайданів. Кремлівські змови, державні заколоти, позбавлення людей права обирати Президента всенародно виявилися знову банальною неправдою», — зазначила Юлія Тимошенко.

Вона подякувала «всім політичним силам, фракціям, народним депутатам, які своїм вчорашнім голосуванням припинили цю політичну ганьбу і створили коаліцію», і повідомила, що «пріоритетні кроки в парламенті після подолання політичної кризи будуть присвячені подоланню всіх негараздів, нормалізації життя кожного з Вас».

Прем’єр закликала не звертати «увагу на провокаційні чутки відносно зменшення пенсій або невиплат пенсій працюючим пенсіонерам. Такі розмови є повною провокацією», – заявила вона.

За словами Прем’єра, у четвер будуть ухвалені «всі закони та зміни до бюджету, які забезпечать стабільну та в повному обсязі виплату пенсій».

Тимошенко пообіцяла, що особисто буде берегти парламент, «новостворену коаліцію. Я ніколи не допущу знущання над Верховною Радою, над країною, які ми спостерігали останні місяці. Бо жодні президентські вибори не варті того, щоб політичні авантюристи кидали країну в прірву протистояння та хаосу», – заявила у телезверненні у середу ввечері Прем’єр-міністр України.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG