Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко: за прем’єра Тимошенко Єханурова відновити на посаді складно


Президент Віктор Ющенко називає малоймовірним відновлення Юрія Єханурова на посаді міністра оборони, доки Юлія Тимошенко є Прем’єр-міністром.

Виступаючи перед студентами та професорсько-викладацьким складом Білоцерківського національного аграрного університету, глава держави нагадав, що прем’єр звинуватила Єханурова в корупції.

«Прем’єр-міністр сказала, що він хабарник. Пройшло 5 місяців. Генеральний прокурор пише: Віктор Андрійович, перевіряли-перевіряли, жодного свідчення про корупцію у Міністерстві оборони не знайшли. Я беру заяву, посилаю у парламент і кажу: оскільки Прем’єр-міністр дезінформувала українське суспільство – Єхануров не є корупціонером, прошу на засіданні парламенту розглянути питання про його відновлення на посаді міністра оборони», – сказав Ющенко.

Водночас Президент зауважив, що за нинішнього прем’єра складно заповнити 40% вакансій в уряді. За словами Ющенка, це не тому що немає достойних кандидатур, просто такому «Прем’єр-міністру чесні міністри не потрібні».

18 листопада до Верховної Ради надiйшло подання Президента про призначення мiнiстром оборони Юрія Єханурова, якого в червні цього року парламент відправив у відставку.
XS
SM
MD
LG