Доступність посилання

ТОП новини

Литвин закликає українців об’єднатися задля України


У вітанні з Новим роком і Різдвом Христовим Володимир Литвин згадує про президентські вибори як про «надзвичайно важливу – визначальну» подію в суспільно-політичному житті України, від результату яких, за його словами, «без перебільшення, залежить доля нашої Батьківщини».

«Життя знову і вкотре спробує випробувати нас, перевірити на міць державницьку спроможність України, громадянську потугу нації», – заявив він.

Литвин сподівається, що «наперекір усім стихіям, викликам, натискам усе ж торжествуватимуть тут визначальні, історично вигартувані, домінантні риси національного характеру: мудрість, виваженість, відповідальність».

Він закликав «сповна перейнятися цим спільним прагненням, згуртуватися навколо єдиної святої ідеї, скерувати свою енергію, волю, свідомість, творчі помисли, зусилля й устремління на досягнення омріяної мети – справдження демократичної, квітучої, заможної і могутньої України».

«Це наша історична повинність, заповідана поколіннями славних попередників, наш священний обов’язок перед дітьми і внуками», – наголосив Литвин.

Його новорічне звернення оголошене від імені Голови Верховної Ради, а оприлюднене одночасно на сайті Верховної Ради, сайті Народної партії, яку очолює Володимир Литвин, та на його особистому сайті.

Володимир Литвин також кандидує на виборах Президента 2010 року.
XS
SM
MD
LG