Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: якщо переможе Янукович, то прем’єром буде Тимошенко


Лідер «Фронту змін», кандидат у президенти Арсеній Яценюк переконаний, що за умови перемоги на президентських виборах лідера Партії регіонів Віктора Януковича Прем’єр-міністром залишиться Юлія Тимошенко.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську.

За його словами, «уже йдуть перемовини, як вони будуть ділити країну після виборів». «В такому разі я їм кажу: не кажи гоп, поки не перескочиш, бо хребет собі вломиш, – додав Яценюк. – Або самі зломлять, або я їм поможу, як я їм тоді допоміг в конституційній «змові», щоб вона не відбулася».

Яценюк переконаний, що «Тимошенко і Янукович – це дві політичні фігури в Україні, які нічим не відрізняються, крім статі». «Все інше у цих політичних фірмах (бо це не є політичні партії) працює за єдиним правилом: «это мне, это мне, и все, что осталось, тоже мне, в том числе и вся страна».

«Найбільша біда сьогодні в Україні – це приспане українське суспільство, – сказав Яценюк. – І приспали його цих двоє (Тимошенко і Янукович). І, на жаль, Віктор Андрійович (Ющенко) й одному, і другому допомагав це робити. Бо кожен із них двічі був Прем’єр-міністром при повному терміні Віктора Андрійовича».
XS
SM
MD
LG