Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині 12 осіб притягли до відповідальності через передвиборні порушення


З початку передвиборної кампанії до органів внутрішніх справ Дніпропетровської області надійшло 20 повідомлень про порушення, пов’язані з виборчим процесом – до адміністративної відповідальності притягнуто 12 людей.

Як повідомляють у відділі зв’язків із громадськістю обласної міліції, серед найбільш резонансних порушень – втрата печатки виборчої дільниці № 106 у Жовтих Водах, розповсюдження неправдивих агітаційних матеріалів щодо одного з кандидатів у Дніпропетровську і Новомосковську, три факти зберігання документації за межами виборчої дільниці і порушення порядку її ведення в П’ятихатському районі та в Тернівці.

Крім того, в регіоні сталося дві крадіжки комп’ютерної техніки з приміщень виборчих штабів (П’ятихатки і Бабушкинський район Дніпропетровська), за якими порушені кримінальні справи.

Також міліція зафіксували низку інших порушень передвиборної кампанії – до відповідальності притягнули, зокрема, трьох батьків у Дніпропетровську – за невиконання обов’язків із виховання дітей – ті займалися розповсюдженням агітаційних листівок.
XS
SM
MD
LG