Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко візьме участь у завтрашньому засіданні ВАСУ – Турчинов


Кандидат у Президенти Юлія Тимошенко завтра візьме участь у першому засіданні Вищого адміністративного суду, який об 11:00 розпочне розгляд справи за її позовом про скасування результатів виборів, оголошених ЦВК.

Про це повідомляє офіційний сайт Тимошенко з посиланням на керівника її виборчого штабу Олександра Турчинова.

У повідомленні також передбачається, що підтримати Тимошенко під час судового розгляду до будівлі Вищого адміністративного суду прийдуть її прихильники.

16 лютого кандидат на посаду Президента Юлія Тимошенко подала до Вищого адміністративного суду України позовну заяву щодо незаконності протоколу Центральної виборчої комісії про встановлення офіційних результатів виборів глави держави.

17 лютого ВАСУ відкрив провадження в адміністративній справі за позовом Тимошенко до Центральної виборчої комісії. Того ж дня Вищий адміністративний суд частково задовольнив клопотання Юлії Тимошенко та зупинив дію рішення ЦВК про встановлення результатів повторного голосування з виборів Президента та обрання Віктора Януковича Президентом України до закінчення розгляду даної адміністративної справи.

ВАСУ визначив, що судове засідання для розгляду справи за позовом Тимошенко до Центральної виборчої комісії почнеться 19 лютого 2010 року об 11:00.
XS
SM
MD
LG