Доступність посилання

ТОП новини

Тарасюк: не бачу можливості для створення нової коаліції


Голова Народного руху України, народний депутат (НУНС) Борис Тарасюк заявляє, що наразі не бачить можливості для створення нової коаліції в парламенті. Про це голова Комітету з питань європейської інтеграції Верховної Ради заявив в ефірі Радіо Свобода.

«Золоту акцію має наша фракція – фракція «Нашої України – Народної самооборони». [Нова коаліція можлива] лише в разі ухвалення рішення більшістю фракції про вихід з існуючої коаліції, про входження в іншу коаліцію з Партією регіонів. Наразі такої більшості – 37 голосів немає… Все буде залежати від того, наскільки цинічно буде діяти одна частина нашої фракції, ідучи на пропозиції політичної корупції», – сказав Тарасюк.

За його словами, Народний рух за жодних умов не долучиться до коаліції з Партією регіонів.

«У представниках Народного руху України я впевнений. Відразу після другого туру виборів НРУ ухвалив чітку позицію, що ми будемо робити все, щоб не допустити розвалу нинішньої коаліції і в жодному разі не підемо на коаліції з Партією регіонів», – сказав екс-міністр закордонних справ.

Напередодні Партія регіонів запропонувала НУНС, Компартії та блоку Литвина ознайомитися із проектом можливої коаліційної угоди.
XS
SM
MD
LG