Доступність посилання

ТОП новини

Колесніков презентував програму пiдготовки Євро-2012


Кабінет Міністрів очікує, що від виконання державної цільової програми підготовки й проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році податкові надходження збільшаться на 28 мільярдів гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

Віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков на засіданні Кабміну в середу представив нову держпрограму підготовки до ЧЄ-2012 з футболу.

За його словами, у результаті виконання програми буде поліпшена транспортна й спортивна інфраструктура міст, що приймають турнір.

Колесніков повідомив, що в рамках програми будуть реконструйовані або переоснащені понад 30 стадіонів і тренувальних баз, що поліпшить умови проведення українських футбольних змагань.

Крім того, за словами віце-прем’єра, виконання програми забезпечить створення умов для розвитку підприємництва у всіх галузях економіки, зокрема це стосується готельного бізнесу, а також посприяє залученню інвестицій на суму понад 80 мільярдів гривень і збільшенню обсягів податкових надходжень майже на 28 мільярдів гривень.

Кабінет Міністрів планує виділити в 2010 році 26 мільярдів гривень із державного бюджету на підготовку інфраструктури до проведення в Україні Євро-2012.
XS
SM
MD
LG