Доступність посилання

ТОП новини

«Чорна книга» для нової влади


Київ – «Чорну книгу» діянь Януковича» презентували в Києві представники Народного комітету захисту України. Вони назвали діяльність Президента «ста днями ганьби і зрад». Представники Партії регіонів називають цю книжку брехнею і наклепом.

Автори «Чорної книги» не думали, що вона писатиметься так швидко, але висловили впевненість, що вона буде однотомною. Член Народного комітету захисту України Михайло Ратушний вважає, що нині відбувається курс на деукраїнізацію, на порушення прав громадян, існує реальна загроза територіальній цілісності України.

«Чорна книга» діянь Януковича» буде також в електронному вигляді. За інтернет-версію відповідає інший член комітету, поет Володимир Цибулько.

Він каже, що головна ідея полягає в тому, щоб не дати владі дефрагментувати інформаційний простір, не дати їй приховати свої недобрі наміри, а створити цілісну картину дій влади.

Тим часом народний депутат України з Партії регіонів Олексій Плотников назвав «Чорну книгу» діянь Януковича» «абсолютно некоректною презентацією сумнівного матеріалу». За його словами, немає фактажів того, про що заявляють у заголовку цієї книжки.

Він зазначив, що опозиція має право видавати такі книжки, але не в стилі «наклепів і відвертої брехні».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG