Доступність посилання

ТОП новини

Янукович привітав Медведєва з Днем Росії


Президент України Віктор Янукович привітав Президента Російської Федерації Дмитра Медведєва з національним святом його країни – Днем Росії.

Як відзначив Янукович, Україна надає важливого значення розвиткові та зміцненню взаємовигідного співробітництва з Російською Федерацією у політичній, економічній та культурній сферах на основі дружби, добросусідства і взаєморозуміння.

«Успішними прикладами такої співпраці вважаю спільне святкування 50-річчя від дня польоту в космос Юрія Гагаріна, а також проведення заходів, приурочених 25-й річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції», – мовиться у вітанні глави держави.

Президент України упевнений, що знаковою подією у двосторонньому політичному діалозі стане також п’яте засідання українсько-російської міждержавної комісії у Києві.

Напередодні російського національного свята – Дня Росії, який відзначають 12 червня, – посол Росії в Україні Михайло Зурабов заявив у Києві на урочистому прийнятті, що протягом останнього року відносини між двома країнами просунулися не так далеко, як на те розраховували у Росії.
XS
SM
MD
LG