Доступність посилання

ТОП новини

Тігіпко критикує профспілки


Віце-прем’єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко вважає безвідповідальною позицію Федерації профспілок щодо питання пенсійної реформи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів України.

«Виступаючи проти проведення в Україні пенсійної реформи, профспілки в такий спосіб виступають проти підвищення пенсій для найменш захищених українців, які вже не можуть працювати», – заявив Тігіпко.

За його словами, дії ФПУ, спрямовані на скасування пенсійної реформи, «є безвідповідальними та ведуть до дестабілізації ситуації в суспільстві».

Тігіпко нагадав, що профспілки «з самого початку залучили до обговорення проекту пенсійної реформи, і багато їхніх пропозицій врахували в ухваленому законі».

На думку Тігіпка, нинішні протести ФПУ проти пенсійної реформи викликані насамперед «бажанням керівництва федерації підняти власний політичний рейтинг».

Напередодні Федерація профспілок України оприлюднила звернення до Президента України, в якому закликала його застосувати право вето до закону про пенсійну реформу.
XS
SM
MD
LG