Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко зробили масаж на спеціальному столі – пенітенціарна служба


Колишньому Прем’єр-міністрові Юлії Тимошенко, яка перебуває в Качанівській колонії в Харкові, сьогодні провели масаж на спеціальному масажному столі, наданому на її прохання масажистом, повідомила Державна пенітенціарна служба.

Як мовиться в повідомленні, адміністрація колонії пішла назустріч Тимошенко іще в одному питанні, дозволивши встановити цей стіл просто в її камері.

Водночас у цій інформації прес-служби не говориться про «персонального» чи «особистого» масажиста Тимошенко, як заявляла пенітенціарна служба напередодні.

Раніше сьогодні перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов заявив, що лідер партії, колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко не має особистого масажиста.

Учора Державна пенітенціарна служба повідомляла, що Тимошенко відвідала в колонії її особистий масажист, яку допустили туди на прохання колишнього прем’єра, але засуджена відмовилася від проведення процедур, бо їй не підходив наявний тапчан, і заявила, що необхідний професійний масажний стіл.

Юлія Тимошенко перебуває в Качанівській колонії в Харкові, засуджена до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів із Росією у 2009 році. Її захисники заявляють, що Тимошенко серйозно хвора і, зокрема, потерпає від сильного болю в спині.
XS
SM
MD
LG