Доступність посилання

ТОП новини

Митрополиту Володимиру встановили кардіостимулятор


Митрополит Володимир, фото 1 березня 2012 року
Митрополит Володимир, фото 1 березня 2012 року
Предстоятелеві Української православної церкви (Московського патріархату) митрополитові Володимиру встановили кардіостимулятор. Про це йдеться в заяві секретаря глави УПЦ (МП), архієпископа Олександра Драбинка, опублікованій на сайті церкви.

«10 липня, після планового обстеження в Інституті серцево-судинної кардіохірургії імені Амосова, консиліум українських кардіологів ухвалив рішення про встановлення кардіостимулятора митрополитові Володимиру, що за сприяння Академії медичних наук України сьогодні й було проведено», – мовиться в учорашньому повідомленні.

У церкві наголошують, що кардіостимулятор для митрополита виділений безкоштовно Академією медичних наук України. Там також інформують, що глава УПЦ (МП) «добре почувається і передає своє благословення і сердечну подяку всім, хто підносить молитви за його здоров’я».

При цьому митрополит Володимир, отримавши безкоштовно кардіостимулятор, передав свої власні кошти, що покривають вартість пристрою і операції, для того, щоб таку ж операцію змогли зробити іншій людині, яка потребує її й не має на це грошей.
XS
SM
MD
LG