Доступність посилання

ТОП новини

Стан здоров’я Тимошенко стабільний, гірше їй не стало – лікар


Прихильниці Юлії Тимошенко чергують під лікарнею в Харкові, 25 липня 2012 року (фото О. Овчинникова)
Прихильниці Юлії Тимошенко чергують під лікарнею в Харкові, 25 липня 2012 року (фото О. Овчинникова)
Заступник головного лікаря центральної клінічної лікарні № 5 «Укрзалізниці» в Харкові, де перебуває на лікуванні колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, заперечила в середу заяви, що стан здоров’я колишнього прем’єра погіршився.

«На сьогодні стан її стабільний. Гірше їй не стало – це точно. Вона отримує виключно те, що їй прописали та рекомендували німецькі лікарі», – повідомила агентству «Інтерфакс-Україна» Ірина Фурса, лікар-невропатолог, яка лікує колишнього Прем’єр-міністра за відсутності німецьких лікарів.

Вона додала, що ніяких скарг від Тимошенко не надходить.

На запитання про приїзд німецьких лікарів Фурса відповіла, що їй не відомо, коли ті приїдуть і чи приїдуть узагалі.

Перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов заявляв у середу журналістам, що за місяць, який він не бачив колишнього прем’єра і лідера партії, її стан здоров’я «погіршився», але не уточнив, у чому це виявляється.

У вівторок Державна пенітенціарна служба запропонувала Міністерству охорони здоров’я створити медичну комісію, щоб визначити подальшу необхідність і терміни лікування Тимошенко в стаціонарі.

А заступник міністра охорони здоров’я Олександр Толстанов заявив теж у вівторок, що німецькі лікарі, за його словами, з невідомих українським медикам причин зволікають із приїздом до колишнього прем’єра.
XS
SM
MD
LG