Доступність посилання

ТОП новини

У Єнакієвому відбувається похорон мера Рухадзе, чекають на Президента


Сьогодні в Єнакієвому Донецької області відбувається похорон мера Сергія Рухадзе. Як повідомляє УНІАН, очікується, що на траурну церемонію в Палаці культури імені 40-річчя Перемоги, приїде Президент України Віктора Януковича. Його дружина, Людмила Янукович на похорон уже прибула.

Офіційно про приїзд Президента до Єнакієвого поки що не оголошували, але все місто буквально оточене міліцією. Перед будівлею Палацу культури всю фото- і відеотехніку журналістів ретельно оглядали представники спецслужб за допомогою службових собак. При цьому фотографувати процедуру журналістам заборонили, пославшись на те, що це «режимний об’єкт».

У залі біля труни покійного стоїть великий вінок з живих жовто-червоних троянд від Президента України. Поряд – вінок від Адміністрації Президента.

11 серпня помер Єнакіївський міський голова Сергій Рухадзе, який з 8 липня перебував на лікуванні в нейрохірургічному відділенні Донецького обласного клінічного територіального медичного об’єднання. За словами медиків лікарні, у Рухадзе була важка форма інсульту.

Рухадзе є земляком і товаришем Президента України Януковича.
XS
SM
MD
LG