Доступність посилання

ТОП новини

Керівник Дніпропетровщини агітує за регіоналів – спостерігачі


Голову Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула підозрюють в агітації за представників Партії регіонів. Присутність зображення керівника області на білбордах поряд із кандидатами від Партії регіонів у мажоритарних округах області зафіксували представники громадянської мережі «Опора», про це вони повідомили Радіо Свобода.

За даними «Опори», на білбордах Олександр Вілкул тисне руки провладним кандидатам – зокрема своєму заступнику Івану Ступаку, керівнику управління МНС в області Віктору Бутківському, керівнику «Павлоградвугілля» Артуру Мартовицькому, народному депутату-регіоналу Юрію Самойленку.

Окрім того, спостерігачі «Опори» зафіксували, що аналогічні фото розміщено на агітаційних листівках – «соціальних договорах», які від імені кандидатів роздають жителям Дніпропетровщини.

Водночас в обласному осередку Партії регіонів «Опорі» заявили, що така агітація не є порушенням виборчого законодавства, адже голова облдержадміністрації на рекламній продукції фігурує винятково як приватна особа, без вказівки посади, яку він обіймає.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул є й керівником обласної організації Партії регіонів.
XS
SM
MD
LG