Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко знову відмовилася від медогляду – лікарі


Юлія Тимошенко в кадрі з відеозвернення, яке вона передала з лікарні 29 вересня 2012 року
Юлія Тимошенко в кадрі з відеозвернення, яке вона передала з лікарні 29 вересня 2012 року
Колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко в вівторок, як і раніше, відмовилася від медичного огляду, задля якого до неї прибули члени медичної комісії Міністерства охорони здоров’я, повідомили в Центральній клінічній лікарні № 5 у Харкові, де колишня прем’єр нині лікується.

За повідомленням, відбулася лише «співбесіда» з медиками, які наполегливо рекомендували Тимошенко завершити голодування.

Тим часом, мовиться в повідомленні, колишня прем’єр фактично не отримує лікування, бо оголосила голодування і відмовилася від медичних процедур, призначених лікарями клініки «Шаріте» з Німеччини.

Тому члени медкомісії МОЗ вирішили знову звернутися до німецьких колег і запросити лікарів Тимошенко найближчими днями прибути в Україну для огляду, обстеження та розробки рекомендацій щодо подальшого медичного супроводу пацієнтки.

Українські лікарі мають надію, що фахівці клініки «Шаріте» додатково вплинуть на Тимошенко, щоб вона завершила процес голодування, мовиться в повідомленні лікарні.

При цьому члени медичної комісії констатували, що наразі Тимошенко не виконує лікувальні призначення німецьких лікарів, що не дає змогу здійснювати реабілітаційний процес, а представники клініки «Шаріте» востаннє відвідували свою пацієнтку понад три тижні тому і поки не відповіли згодою прибути в Україну на попередні запрошення МОЗ.

Юлія Тимошенко заявила, що припиняє вживати їжу на протест проти, за її словами, «фальшивих виборів і нелегітимності» новообраного парламенту, ще 29 жовтня, наступного ж дня після виборів.

А приймати лікування вона, за її словами, припинила ще 17 жовтня на протест проти оприлюднення в інтернеті відеозаписів із її перебуванням у лікарні.
XS
SM
MD
LG