Доступність посилання

ТОП новини

Опалення у двох багатоповерхівках Макіївки пообіцяли лише наступного року


Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький висловив у понеділок сподівання, що низку проблем із теплопостачанням і електроенергією в області, зокрема, в місті Макіївці вдасться вирішити вже наступного року, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Він пообіцяв, що візьме це питання під контроль.

«Що стосується макіївських будинків, ми знаємо про це. Але, наскільки я знаю, там багато кинутих квартир. Це стара проблема. Я мав зустріч із мером Макіївки. Ми, напевно, наступного року знайдемо бюджетні кошти і зробимо там соціальний будинок, відремонтувавши ці будинки та передавши квартири сиротам безкоштовно. Але там треба виділити кошти, щоб навести лад у цих будинках серйозний», – сказав Шишацький.

У Донецькій області є давні проблеми з теплопостачанням та електроенергією. Зокрема, в Макіївці, в багатоповерхівках по вулиці Щербакова, опалення немає вже багато років. А в селищі Ханжонкове, що входить до Макіївки, дві багатоповерхівки живуть без опалення вже понад 10 років. У середньому температура в помешканнях близько 10 градусів. Періодично через мороз вимикається електрика й водопостачання, замерзає каналізація.

Також у місті Новогродівка кілька мікрорайонів стоять без світла, тепла і газу.
XS
SM
MD
LG