Доступність посилання

ТОП новини

Королевська обіцяє на запит надати копію диплома про освіту


Наталія Королевська
Наталія Королевська
Міністр соціальної політики Наталія Королевська заявляє, що в студентські роки одночасно навчалася і працювала. Про це вона заявила сьогодні на брифінгу.

«Це, я вважаю, найкращі роки, але і найважчі роки. Я завжди пам’ятаю свої роки студентства, тому що я в той час і навчалась, і працювала одночасно. І ті діти, які можуть отримувати сьогодні освіту, вони повинні, в першу чергу, використати цей час, тому що, я впевнена, у майбутньому немає нічого ціннішого, ніж якісна освіта», – сказала Королевська.

Водночас журналісти вкотре запитали Королевську про те, чи знайшла вона загублений диплом про вищу освіту. Представник прес-служби міністра наголосив, що журналісти можуть надіслати у прес-службу запит і їм надішлють копію відновленого диплома про вищу освіту Королевської.

Водночас народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль на своїй сторінці у Facebook вкотре заявив, що диплома в міністра соцполітики немає.

«Влада продовжує феєрично брехати з приводу «університетів» Королевської… Мені телефонують купа викладачів Східноукраїнського університету і кажуть, що ніяка Королевська в них не вчилася. Я їм кажу, що влада в цьому випадку вигороджує вже не просто Королевську, але і Кабмін, і Адміністрацію Президента, які допустили цей «ляп». Якщо не можуть по-людськи сфальсифікувати, то хай не беруться», – заявляє Москаль.
XS
SM
MD
LG