Доступність посилання

ТОП новини

У колонії Тимошенко обрали найкращого кухаря


У Качанівській виправній колонії № 54 в Харкові відбувся конкурс на найкращого кухаря.

Як повідомляє прес-служба управління пенітенціарної служби у Харківській області, четверо учасників мали за певний час приготувати зі стандартного набору продуктів (овочі, м’ясо, крупи, борошно) різні перші і другі страви, гарніри, холодні закуски і випічку.

«Жінки обрали такі страви: борщ, розсольник, суп з фрикадельками, котлети курячі, відбивні і «по-київськи», різні салати, соуси і пончики. Всі страви були приправлені різноманітними спеціями і прикрашені зеленню і квітами, виготовленими з овочів. Оригінальність, фантазію і навички конкурсантів оцінювала комісія у складі представників керівництва установи та управління», – йдеться в повідомленні.

Переможцем конкурсу стала засуджена Інна Погорєльська, працевлаштована в установі кухарем із листопада 2011 року. До в’язниці вона більше 12 років пропрацювала коком в Азовському морському пароплавстві і ще два роки була кухарем у їдальні військової частини. За перемогу в конкурсі Погорєльська отримала торт.

У Качанівській колонії з кінця 2011 року відбуває покарання екс-прем’єр України Юлія Тимошенко, засуджена на сім років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових угод із Росією в 2009 році. Вже близько року вона перебуває на лікуванні в Центральній клінічній лікарні № 5 Харкова.
XS
SM
MD
LG