Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан стоїть і має план дій. LiveBlog online

Учасники Євромайдану їдуть зустрічати президента Віктора Януковича в аеропорт та розробляють план дій на найближчі вихідні

У п’ятницю, 6 грудня, Євромайдан готується до проведення другого народного віча опівдні в неділю.
Тим часом народних депутатів, зокрема Арсенія Яценюка, викликають на допити в ГПУ.

Посол ЄС в Україні Ян Томбінський та низка інших європейських політиків зустрілися з представниками депутатській фракцій та спікером Володимиром Рибаком.

Громадські активісти попрямувала «на прощу до Межигір'я».

Агентство Reuters пише про те, що українські протестувальники готові залишатися на вулицях попри загрозу розгону міліцією.


Компанія СКМ, яка належить Рінату Ахметову, перенесла майстер-клас Святослава Вакарчука для студентів на 2014 рік.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директор з комунікацій цієї компанії Наталя Ємченко.

Святослав Вакарчук виступив активно на підтримку Євромайдану.



Твіт посла США в Україні Джеффрі Пайєтта


Регіоналка Олена Бондаренко вважає, що світлошумові гранати - це не перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Під час сутичок на Банковій 1 грудня деякі журналісти були поранені цими гранатами, зокрема кореспондент "Українського тижня" Валерія Бурлакова. Вона розповіла, що лікарі намагалися переконати її, що її травма "побутова".

Детальніше тут.

Сотні українців співають гімн України в київському метро.


Лідер музичного гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук оприлюднив «Звернення до молодих», у якому закликав молодих українців припинити розділяти одне одного за регіоном і наголосив на тому, що такими суперечками влада користується у своїх цілях.

«Невже ви, молоді люди, справді відчуваєте себе розділеними на Схід і Захід? Я в це не вірю!» – каже Вакарчук.

«Поки ваші батьки в кухонних розмовах нападають одне на одного, ваших ровесників б’ють палицями на вулицях. Б’ють і кидають до в’язниць, не розбираючи, звідки вони і якою мовою розмовляють», – каже він.

З поста на Facebook екс-речника МЗС України Олега Волошина: українські дипломати бояться вішати на свої автівки символіку держави, служити якій присягалися

Видел пикет студентов под офисом СКМ на Десятинной. Вот она инициатива и бесстрашие снизу. Бьют в барабаны, клеят наклейки. Завтра диаспора проводит пикет в Лондоне у квартиры владельца СКМ, который много сделал для улучшения имиджа страны на Западе, а теперь молчит, когда этот имидж хоронят. Но я не об этом.
Неприятно поразило, что на стоянке под МИД нет ни одной машины не то, чтобы с флагом, даже с ленточками национальных цветов. Дипломаты стесняются прикрепить к машине ленту цветов флага страны, которой они присягали служить. Причем там нет авто рядовых дипломатов. Пропуск туда выдают директорам департаментов, их замам, начальникам управлений и послам по особым поручениям. Это не атташе и третьи секретари и даже не начальники отделов. Они все горячо поддерживали оранжевую революцию, когда было гораздо больше поводов для сомнений на счет того, на чьей стороне быть. Так что, друзья, защищающие коллег в МИД, извините, но это уже не сдержанность и желание быть вне схватки. Это в лучшем случае малодушие, а в худшем непростительная трусость...
\
\
Євромайдан прийшов під стіни гуртожитку "Беркуту" в Києві

Учасники акції скандували: "Згадайте, що ви люди!"

Євромайдан - прийшов під гуртожиток «Беркуту»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:30 0:00

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG