Доступність посилання

ТОП новини

Україна і Грузія першими напали на Росію – ведучий російського «Першого» телеканалу


Ведучий програми «Однако» на російському «Першому» телеканалі Михайло Леонтьєв стверджує, що Україна та Грузія першими напали на Росію, а на каналі «Новоросcия ТВ» про «звірства хунти» розповіла відома «гастролерка».

«9-й канал» ізраїльського телебачення поспілкувався з ведучим програми «Однако» на російському «Першому» телеканалі Михайлом Леонтьєвим.

Вступом до такого інтерв’ю була інформація про те, що останнім часом все більше розмов, у тому числі і на російському телебаченні, про воєнний сценарій. Нещодавно, наприклад, керівник «ВТБ-банку» Андрій Костін заявив німецькому виданню, що відключення російських банків від міжнародної платіжної системи SWIFT означатиме війну.

Михайло Леонтьєв заявив, що Україна та Грузія напали на Росію.

«Ви ж ізраїльський журналіст? Ви дійсно можете при здоровому глузді і в добрій пам’яті говорити про те, що Росія анексувала Крим і в Україні діють якісь сепаратисти? Не існує російських сепаратистів... На нас практично напали». За його словами, ця операція була спланована США, оскільки «вони хочуть почати нову Холодну війну з Росією та шукають для цього «нових супротивників».


Коли журналіст згадав про те, що на нещодавніх виборах у парламент України не пройшли націоналісти, Леонтьєв розповів, що в Україні наразі панує так звана «бандерівська влада». Він також згадав про катастрофу «Боїнга» над Донбасом та сказав, що версія про збиття літака сепаратистами є пропагандою.

На це журналіст ізраїльського телеканалу зауважив, що пропаганда – це історії російського «Першого каналу» про розп’ятого хлопчика.

Раніше у програмі Леонтьєва демонстрували фейковий знімок, буцімто зроблений із супутника, який, за словами ведучого, мав стати доказом у справі зі збитим «Боїнгом».

Повернення «акторки»

Канал, який називає себе «Новороссия ТВ», поширив на YouTube сюжет про виставку в Донецьку, присвячену життю і служінню православних людей із Росії. Називається вона «Віра в Росії» і проходить у художньо-виставковому центрі «Артдонбас». Розповіли про ікону, яку доставили на Донеччину на Савур-Могилу, де влітку тривали запеклі бої.

«Фонд «Новомучеників і сповідників Христових» є тимчасовим зберігачем ікони божої матері «ополчення», переможниці у війні з Наполеоном, у Кримській та Великій Вітчизняній війнах, сьогодні ця чудотворна ікона була доставлена на Савур-Могилу для закладки капсули установки каплиці в пам’ять усіх загиблих у боротьбі з неонацизмом в Україні», – мовиться у сюжеті.

У ролі заступника директора фонду, про який розповідається, виступила вже відома українцям «гастролерка» – так жартома називають Марію Ципко. У цьому сюжеті вже всім відома «акторка» назвала себе Марією Викіною і розповіла про звірства «хунти» і «Правого сектору». Утім, судячи з коментарів, глядачі одразу впізнали Марію.

Ця жінка у травні була «координатором референдуму про самовизначення» на територіях, захоплених угрупованнями «ДНР» і «ЛНР», у червні вона виступала в ролі постраждалої в Одеській трагедії. До того ж Ципко представлялася журналістам мешканкою Донбасу, яка виступає проти Майдану, а пізніше біженкою з Києва, яка виїхала через переслідування так званих бандерівців. Окрім того, у сюжеті телеканалу «1+1» знайшлись свідки її аферистської діяльності.

05.12.2014
Виставка, присвячена подіям на Донбасі, обурила ЗМІ Росії

Російські канали називають виставку у Києві русофобською, натомість 46 зі 100 зображень – художника з Росії далі
04.12.2014
Чи стане Путін людиною року за версією видання TIME?

Російський телеканал «НТВ» вже оголосив Путіна людиною року за версією видання TIME далі
03.12.2014
Росіянку обурив фейк на користь сепаратистів на Донбасі

У соцмережах набула популярності історія про дівчину з позивним «Красотка», яка буцімто захистила собою «ополченців», кинувшись під танк із протипіхотними гранатами далі

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG