Доступність посилання

ТОП новини

Донька Пола Манафорта змінює прізвище


Пол Манафорт
Пол Манафорт

36-річна Джессіка Манафорт, донька колишнього радника передвиборчої кампанії президента США Дональда Трампа Пола Манафорта, подала документи на зміну свого прізвища із Манафорт на Бонд – Джесс Бонд. Очевидно, її рішення продиктоване бажання дистанціюватись від батька, якого засудили за злочини.

В заяві вона написала: «Хотіла б отримати нове ім'я Джессіка Анне Бонд замість теперішнього». Бонд – дівоче прізвище матері Джессіки. В заявці дівчина також написала, що нове ім'я більше пасуватиме її професії, повідомляє New York Post.

Джессіка є незалежним виробником фільмів. Вона вже використовувала своє нове ім'я в роботі. В титрах до її фільму «Розі», який вийшов в липні, ім'я режисера вказано – Джесс Бонд.

Вона повідомила The Post, що зміна імені проводиться «з метою відокремлення мене та моєї роботи від громадського уявлення, яке не має нічого спільного з тим, якою я є особою».

В липні Манафорт так прокоментувала в інтерв'ю Los Angeles Times свої плани змінити прізвище: «Я пристрасна лібералка і зареєстрована демократка і для мене ця ситуація була складною. Хоча я і «донька такого-то», я окрема особа і, сподіваюсь, люди це можуть усвідомити».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG