Доступність посилання

ТОП новини

Експрезидент РФ заявляє про необхідність «фізичного усунення Зеленського»


Колишній президент Росії, секретар російської Ради безпеки Дмитро Медведєв (л) та російський лідер Володимир Путін, архівне фото
Колишній президент Росії, секретар російської Ради безпеки Дмитро Медведєв (л) та російський лідер Володимир Путін, архівне фото

Колишній президент Росії, секретар російської Ради безпеки Дмитро Медведєв вважає, що після атаки безпілотників на Кремль Москва має вдатися до «фізичного усунення Зеленського».

Медведєв однозначно звинувачує в атаці дронів українську владу, хоча представники адміністрації президента України і сам Володимир Зеленський наполягають, що «ми воюємо на своїй території».

В Офісі президента України, коментуючи це, заявили, що «щось у РФ відбувається, але точно без дронів України над Кремлем».

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що бачив повідомлення з Москви про нібито атаку безпілотників на Кремль. Очільник американського зовнішньополітичного відомства сказав, що «жодним чином не може їх підтвердити».

У Державній думі Росії закликали завдати «ракетного удару по резиденції Зеленського».

3 травня російська влада звинуватила Київ у нічній атаці дронів на Кремль, а речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Москва розцінює цю атаку як «сплановану терористичну акцію та замах на президента Російської Федерації».

XS
SM
MD
LG