Доступність посилання

ТОП новини

Понад 60 ударів по Криму. ЗСУ можуть дістати будь-який військовий об'єкт?


Понад 60 ударів по Криму. ЗСУ можуть дістати будь-який військовий об'єкт?
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:28:34 0:00

До Криму все більше прилітає. З лютого 2022 року було завдано понад 60 ударів по окупованому Росією Кримському півострові. У липні 2023 року таких атак було особливо багато. У Повітряних силах України підтверджують, що застосовують для ударів по Криму високоточну далекобійну зброю.

Ударами по нафтобазах та складах боєприпасів у тилу ЗСУ виснажують ворога, вважають експерти. Таким чином, йде підготовка до довгострокової перспективи – звільнення Криму. І на думку експертів, першочергове завдання – звільнити південь України. Західні ЗМІ пишуть, що українські бійці виходять на важливі висоти, а російська оборона слабшає. Речник російського парламенту Криму Костянтинов заявив, що чиновники оперативно реагують на всі інциденти і «роблять достатньо».

Крим.Реалії проаналізували останні удари по військових об'єктах у Криму: Керченський міст, Роздольне, Старокримський полігон, нафтобаза біля станції Елеваторна та аеродром Жовтневе, Новостепове в Джанкойському районі, авіабаза Веселе, рембаза в Червоногвардійському районі, залізничний та автомобільний мости на Чонгарі.

XS
SM
MD
LG