Доступність посилання

ТОП новини

Українські спецпризначенці взяли участь у міжнародних навчаннях


Болгарські військові під час військових навчань Breeze 2019 на Чорному морі поблизу Варни, 19 липня 2019
Болгарські військові під час військових навчань Breeze 2019 на Чорному морі поблизу Варни, 19 липня 2019

Близько 1400 спецпризначенців та військових з 10 країн взяли участь у навчаннях Trojan Footprint 2019, що проводились на території Болгарії, Угорщини та Румунії 10-21 червня, про це наприкінці липня повідомляють західні військові видання. У статті майора Майкла Вейзмана з Американського командування силами спецоперацій в Європі мовиться, що основною метою навчань було напрацювання синхронізації десятків операцій в повітрі, на суходолі та на морі.

Українські спецпризначенці взяли участь у навчаннях Trojan Footprint. Зокрема, разом з військовими США та Болгарії українські спецпризначенці відпрацьовували безпарашутне десантування для захоплення цілі.

Навчання дали нагоду українським спецпризначенцям інтегруватись у регіональну взаємодію з союзниками НАТО та іншими партнерами альянсу, йдеться в статті.

«Тренування з нашими партнерами в НАТО – дуже добри досвід, – говорить український спецпризначенець. – Це дає нам можливість співпрацювати з тактики та логістики. Можливо, найкращий досвід під час тренувань – налагодження відносин».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG