Доступність посилання

ТОП новини

Ексочільник ДніпрОДА відповів на закиди через участь у російському шоу «Давай поженимся»


Олександр Бондаренко (ліворуч) та Володимир Зеленський
Олександр Бондаренко (ліворуч) та Володимир Зеленський

Ексочільник Дніпропетровської обласної адміністрації, котрого Володимир Зеленський 11 грудня звільнив із займаної посади, відповів на закиди стосовно своєї участі у російському шоу «Давай поженимся».

«Приємно, що люди цікавляться люди моїм життям у студентські роки. Приємно, що така увага до мене. Про це вже писали більше року тому. Це не новини. Мені здається, що це абсолютно нормально, що студент Києво-Могилянської академії, один з найкращих і лідер на потоці був активною людиною, яка брала участь у різних проєктах. Але ніхто чомусь не розказує, що я п’ять разів стрибав з парашутом. Всі ми були колись молодими, активними людьми. Це нормально», – сказав Бондаренко у коментарі Радіо Свобода.

Раніше українська журналістка Соня Кошкіна опублікувала пост у фейсбуці, де повідомила, що отримала пропозицію від пресслужби Бондаренка зробити з ним інтерв’ю і почала шукати про нього інформацію. Кошкіна з’ясувала, що Бондаренко сім років тому брав участь у російській програмі «Давай поженимся», працював моделлю і рекламував «вельми своєрідні товари».

На захист Бондаренка виступили його колишні одногрупники та викладачі Києво-Могилянської академії, де той навчався. Екс-президент Могилянки Андрій Мелешевич назвав публікацію Кошкіної однобокою і такою, що порушує правила професійної етики.

11 грудня президент Володимир Зеленський призначив головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка. Він очолював цей регіон за президентства Петра Порошенка.

Читайте також: Ексголова Дніпропетровської ОДА заявив, що «говорив» із Зеленським про посаду в столиці

Через кілька місяців після свого вступу на посаду президент Зеленський звільнив призначеного попередником Резніченка. Замість нього тоді призначив молодого бізнесмена Олександра Бондаренка. І ось минуло менше ніж півтора роки, як Зеленський вирішив повернути Резніченка на посаду.

Сам Зеленський пояснень такого кадрового рішення поки не оприлюднив. У пресслужбі офісу президента повідомили, що глава держави вручив новоспеченому посадовцю посвідчення і сказав, що його досвід і «глибоке знання регіону сприятимуть подальшому розвитку та процвітанню Дніпропетровщини».

XS
SM
MD
LG