Доступність посилання

ТОП новини

Тести не виявили коронавірусу в шпиталізованих у Чернівцях – голова ОДА


Кількість випадків зараження новим коронавірусом у світі станом на 27 лютого сягнула 82 164, майже 33 тисячі одужали. Число летальних випадків зросло до 2801
Кількість випадків зараження новим коронавірусом у світі станом на 27 лютого сягнула 82 164, майже 33 тисячі одужали. Число летальних випадків зросло до 2801

Результати тестів на коронавірус у шпиталізованих раніше цього тижня в Чернівцях двох людей виявилися негативними, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

«Радий повідомити буковинцям, що всі 4 аналізи проведені за офіційними алгоритмами із дотриманням всіх вимог дали негативний результат щодо підозри на інфекцію коронавірусу», – написав Осачук у фейсбуці.

Подробиць він не навів і пообіцяв більше інформації надати на брифінгу 28 лютого.

У Чернівцях в обласну клінічну лікарню госпіталізували із пневмонією двох людей, які повернулися з Італії та могли контактувати з хворими на коронавірус, повідомила 26 лютого заступник директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Марія Поліщук.

За словами чиновниці, які наводить «Укрінформ», «їхній стан дещо порушений, але не критичний, ближче до середньо важкого стану». Також Поліщук розповіла, що грип у пацієнтів не підтвердився.

Кількість випадків зараження новим коронавірусом у світі станом на 27 лютого сягнула 82 164, майже 33 тисячі одужали. Про це свідчать дані Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса.

Число летальних випадків зросло до 2801.

Все більше нових випадків інфікування реєструють в Європі.

2019-nCov (COVID-19) належить до великої групи коронавірусів. У деяких випадках перебіг хвороби – легкий, в деяких – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем, у більш складних випадках спостерігається задишка. Це може перерости в пневмонію, яка може бути смертельною. Більшість хворих, однак, видужують.

XS
SM
MD
LG