Доступність посилання

ТОП новини

Чотири теплові електростанції ДТЕК постраждали внаслідок російського обстрілу


Наслідки масованого ракетного обстрілу Росії по одному з об’єктів ДТЕК Енерго, грудень 2022 року
Наслідки масованого ракетного обстрілу Росії по одному з об’єктів ДТЕК Енерго, грудень 2022 року

Російський масований обстріл 10 лютого пошкодив чотири теплові електростанції «ДТЕК Енерго» – про це група «ДТЕК» повідомила в п’ятницю.

«Внаслідок нічних та денних ворожих обстрілів постраждало чотири ТЕС ДТЕК Енерго. За попередньою інформацією, через атаку двоє працівників станцій отримали поранення. Їм оперативно надали медичну допомогу», – йдеться в заяві.

За даними пресслужби, обстріл серйозно пошкодив обладнання підприємств. Після закінчення атаки почалася робота з ліквідації наслідків та відновлення обладнання.

Читайте також: У Повітряних силах ЗСУ розповіли, з яких напрямків Росія атакувала Україну

За даними «ДТЕК», підприємства компанії зазнали 27 російських атак з вересня 2022 року по лютий.

В Україні 10 лютого близько 08:30 оголошували масштабну повітряну тривогу. У Повітряних силах ЗСУ повідомили про пуски Росією крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95мс.

Згодом стало відомо про роботу ППО у Києві, на Київщині, Полтавщині, Львівщині, Тернопільщині та Прикарпатті, а також про удари по Хмельницькому, Харкову, Запоріжжю.

Читайте також: Ракетний удар РФ: у Міненерго повідомили про влучання в об’єкти в шести областях

Вночі російські війська також завдали ударів по містах та об’єктах критичної інфраструктури України – дронами і ракетами С-300. Про удари по інфраструктурі повідомили в Запоріжжі і Харкові. Як повідомили в Повітряних силах ЗСУ, по Харківській та Запорізькій областях загарбники запустили до 35 зенітних керованих ракет (С-300).

XS
SM
MD
LG