Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпрі випало до 50 см снігу, місто в заторах – фото


Зараз на вулицях міста, за даними з мерії, працює 130 одиниць спецтехніки, зокрема й мінімашини для розчищення тротуарів
Зараз на вулицях міста, за даними з мерії, працює 130 одиниць спецтехніки, зокрема й мінімашини для розчищення тротуарів

У Дніпрі – аномальний снігопад: на деяких ділянках випало до 50 сантиметрів снігу, повідомив головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників Антон Андрієнко.

За його даними, зараз усі в’їзди до міста – проїзні. Патрульна поліція перекрила їх для фур: великогабаритний транспорт попросили відстоюватися в спеціальних місцях, щоб не перешкоджати руху й роботі снігоприбиральних машин.

За інформацією міськради, наразі в місті утворилися затори. Зокрема, затор є на Слобожанському проспекті на лівому березі і на Новому мосту в центрі міста.

Усі маршрути громадського транспорту працюють, однак трамваї, тролейбуси і маршрутки рухаються з запізненням, сказали в міськраді.

За інформацією патрульної поліції, з ночі правоохоронці 80 разів виїздили на транспортні аварії, вони були незначні, загиблих і постраждалих немає.

Зараз на вулицях міста, за даними з мерії, працює 130 одиниць спецтехніки, зокрема й мінімашини для розчищення тротуарів.

Головна увага – великим магістралям, мостам, узвозам. Внутрішньоквартальні дороги не розчищені, передає кореспондент Радіо Свобода.

На ніч обіцяють посилення хуртовини, на дороги має вийти додаткова спецтехніка.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
>
XS
SM
MD
LG