Доступність посилання

ТОП новини

Фестиваль Docudays UA переносять щонайменше на другу половину квітня


Docudays UA мав відбуватися 20-29 березня
Docudays UA мав відбуватися 20-29 березня

Київський фестиваль документального кіно Docudays UA переносять щонайменше на другу половину квітня через загрозу коронавірусу.

«Ми плануємо відкласти фестиваль щонайменше на другу половину квітня. Однак це не визначено остаточно й залежатиме від майбутньої санітарно-епідеміологічної ситуації в Україні та у світі. Таке рішення є непростим для команди фестивалю», – розповіли організатори фестивалю.

У Docudays UA розповіли, що підготували для фестивального перегляду 80 фільмів із 34 країн світу. На фестиваль запросили понад 400 гостей – режисерів, продюсерів, герої та героїнь стрічок, експертів міжнародної кіноіндустрії, правозахисників та регіональних координаторок і координаторів Docudays UA.

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA існує 17 років. Минулого року його відвідали понад 24 564 глядачі. Docudays UA мав відбуватися 20-29 березня.

12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19. Він триватиме три тижні – з 12 березня до 3 квітня.

XS
SM
MD
LG