Доступність посилання

ТОП новини

Ексголова Харківської ОДА Світлична перемогла на довиборах у Раду – ЦВК


У неділю у Харківській області відбувалися вибори народного депутата від 179-го округу, явка склала 27,47%
У неділю у Харківській області відбувалися вибори народного депутата від 179-го округу, явка склала 27,47%

Переможцем проміжних виборів народного депутата в 179-му окрузі у Харківській області стала колишня голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, повідомляє сайт ЦВК.

Згідно з підрахунком 100% бюлетенів, Світлична набрала 30 194 голоси (77,54%). ЇЇ найближчою суперницею стала представниця «Європейської солідарності», ексдепутат Вікторія Пташник, вона отримала 7,91% голосів.

У неділю у Харківській області відбувалися вибори народного депутата від 179-го округу. Явка, за даними ЦВК, склала 27,47%. Спостерігачі вказували на окремі незначні порушення під час голосування. До 179-го виборчого округу належать місто Лозова, Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський і Сахновщинський райони Харківської області.

На початку грудня минулого року Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата, члена фракції «Слуга народу» Олексія Кучера, який в липні переміг на виборах в 179-му окрузі.

За кілька тижнів до цього Кучер став головою Харківської обласної державної адміністрації. До нього з жовтня 2016-го до листопада 2019 року цю посаду обіймала Юлія Світлична.

XS
SM
MD
LG