Доступність посилання

ТОП новини

Міністр охорони здоров’я Туреччини заявив, що Ердогану краще після перенесеного гастроентериту


Ввечері 25 квітня Ердоган перервав телеінтерв’ю в прямому ефірі, сказавши, що почувається зле через розлад шлунка
Ввечері 25 квітня Ердоган перервав телеінтерв’ю в прямому ефірі, сказавши, що почувається зле через розлад шлунка

Міністр охорони здоров’я Туреччини Фахреттін Коджа заявив 27 квітня, що стан здоров’я президента Реджепа Таїпа Ердогана – хороший і що він повернеться до свого графіка роботи найближчим часом.

Як повідомляє Reuters, міністр заявив про це на тлі повідомлень про погане самопочуття Ердогана, який напередодні відклав участь у передвиборчому мітингу за станом здоров’я.

Ввечері 25 квітня Ердоган перервав телеінтерв’ю в прямому ефірі, сказавши, що почувається зле через розлад шлунка.

«Інфекційний гастроентерит, який він переніс, зменшує свій вплив», – сказав Коджа.

Тим часом, агентство AFP повідомило, що Ердоган сьогодні з’явився на телебаченні вперше після того, як захворів у вівторок: на прямому відеозв’язку з російським колегою Володимиром Путіним.

14 травня в Туреччині одночасно відбудуться президентські та парламентські вибори.

Вибори мали відбутися в червні, але їх перенесли на більш ранній термін. Згодом, незважаючи на тяжкі наслідки кількох землетрусів і пропозиції про відстрочку, Ердоган своїм указом остаточно затвердив травневу дату.

Ердоган і представник опозиції Кемаль Киличдароглу – фаворити перегонів. Нещодавні опитування показують, що кандидат від опозиції може набрати більше голосів, ніж чинний президент. Частина соціологів вважає, що число голосів за обох кандидатів може бути схожим.

XS
SM
MD
LG