Доступність посилання

ТОП новини

В’їзд до України на 3 роки заборонили хасиду, який влаштував бійку в Умані – поліція


Раніше у Нацполіції прогнозували, що цьогоріч до Умані для святкування Рош га-Шана можуть прибути близько 50 тисяч паломників-хасидів
Раніше у Нацполіції прогнозували, що цьогоріч до Умані для святкування Рош га-Шана можуть прибути близько 50 тисяч паломників-хасидів

У поліції Черкаської області повідомили про рішення щодо обмеження терміну перебування в Україні хасидові, який влаштував бійку на вулиці в Умані 22 серпня.

«22 серпня на вулиці Пушкіна між прочанами стався конфлікт. 19-річний громадянин Ізраїлю влаштував бійку та завдав незначних тілесних ушкоджень своєму опоненту», – повідомила поліція.

За даними правоохоронців, щодо порушника склали адміністративний протокол за статтею «дрібне хуліганство» та разом з Міграційною службою вирішили заборонити іноземцю в’їзд до України на три роки.

Раніше у Нацполіції прогнозували, що цьогоріч до Умані для святкування Рош га-Шана можуть прибути близько 50 тисяч паломників-хасидів. Поліція в місті вже працює в посиленому режимі, а СБУ провела антитерористичні навчання.

Читайте також: В Умані завершують підготовку до прийому паломників-хасидів – МОЗ

Цьогоріч Рош га-Шана відзначатимуть 7-8 вересня.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
XS
SM
MD
LG