Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові відкрили перший сервісний центр МВС під землею


Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко

У Харкові відкрили перший сервісний центр в Україні, який розташований під землею. Це пов’язано із загрозою російських ударів по місту, йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ.

«Місто чи не щодня потерпає від російських обстрілів. Щоб створити безпечний простір для громадян, сервісний центр МВС №6341 переїхав в укриття», – повідомили у відомстві.

У МВС уточнили, що він буде розташований на колишньому місці, а саме на вулиці Шевченка, 26.

Зазначається, що в сервісному центрі облаштовано зону очікування, робочі місця, сюди перевезли все необхідне обладнання, оргтехніку та встановили телекомунікаційну мережу.

«Тут працює вісім адміністраторів. Можна отримати або обміняти водійське посвідчення, зареєструвати або перереєструвати транспортний засіб та отримати низку інших послуг», – пише МВС.

Послуги надають за попереднім записом. Талони доступні через е-запис або в терміналі, який розміщений у сервісному центрі.

Останнім часом російські війська посилили свої атаки Харкова і Харківщини. Як заявив міський голова Ігор Терехов, російські війська найчастіше обстрілюють Харків з С-300 з Бєлгородської області Росії – ці снаряди за 40 секунд долітають до міста, проте все частіше застосовують і «Шахеди».

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG