Доступність посилання

ТОП новини

Удар РФ по Харкову: пожежу в гіпермаркеті локалізували, число постраждалих зросло


Триває гасіння пожежі
Триває гасіння пожежі

Рятувальники локалізували пожежу в будівельному гіпермаркеті в Харкові, що виникла після влучання російської авіабомби, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«О 17:45 пожежу будівельного гіпермаркету локалізовано. Триває гасіння пожежі. Двоє загиблих», – йдеться в повідомленні.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що загиблі – це чоловіки, які працювали в гіпермаркеті. Частину персоналу гіпермаркету наразі ще розшукують, зауважив голова ОВА.

Скільки саме людей шукають – Синєгубов не уточнив. За даними МВС України, наразі відсутній звʼязок щонайменше з 15 людьми. Міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що йдеться про чотирьох зниклих.

За його словами, кількість постраждалих збільшилася до 35.

Читайте також: На Харківщині від початку наступу РФ загинуло щонайменше 35 цивільних, 137 поранених – ООН

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема Харків і область.

На тлі російського наступу на півночі Харківщини президент України Володимир Зеленський заявляв, що для захисту Харкова від російських атак потрібні кілька додаткових систем протиповітряної оборони Patriot.

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG