Доступність посилання

ТОП новини

Війська РФ обстріляли Херсон, поранені двоє людей – влада


Наслідки російського обстрілу в Херсоні, лютий 2024 року
Наслідки російського обстрілу в Херсоні, лютий 2024 року

Російські війська вранці 22 квітня обстріляли Херсон, внаслідок чого поранена 44-річна жінка і 63-річний чоловік, повідомив голова міської військової адміністрації Роман Мрочко.

«Внаслідок атаки у Дніпровському районі міста постраждала 44-річна жінка. Її ушпиталили у стані середньої тяжкості. Жінці діагностовано контузію, вибухову і закриту черепно-мозкову травми, уламкове поранення лівого стегна. На момент ворожої атаки травмована перебувала на вулиці», – йдеться в повідомленні.

Чоловік, за словами Мрочка, постраждав у приватному секторі у Корабельному районі Херсона, який російські війська обстріляли після 5:00.

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні станом на кінець березня верифікували дані про загибель в Україні 10 810 цивільних людей, поранення 20 556 – від початку повномасштабного вторгнення РФ. В організації припускають, що кількість жертв серед цивільних осіб є набагато вищою.

Форум

XS
SM
MD
LG