Доступність посилання

ТОП новини

У Львів доставили гуманітарну допомогу з Китаю для кількох областей України


Фото: Львівська міська рада
Фото: Львівська міська рада

У міжнародний аеропорт «Львів» доставили медичний гуманітарний вантаж із Китаю: медичне обладнання, тести на виявлення коронавірусу, маски.

Гуманітарну допомогу нацгвардійці перевантажують із літака у спеціальний транспорт і привезуть на тимчасове зберігання у Львівську обласну адміністрацію.

«Цю гуманітарну допомогу облікуємо, беремо на баланс і 24 березня передаємо у Львівський обласний лабораторний центр, Львівську інфекційну лікарню», – розповів Радіо Свобода заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко.

У Львів прибула перша партія гуманітарної допомоги для Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Івано-Франківської, Волинської областей.

На цей час останні повідомлені в Україні дані про розповсюдження коронавірусу були ще станом на 10-у годину ранку: на той час кількість підтверджених випадків захворювання COVID-19 становила 73, при цьому з них у Києві вже тоді повідомлялося про 29; уже вдень у Києві повідомили про 4 нові виявлені випадки, але загальне число захворілих у столиці назвали як 28. Померлих від захворювання в Україні на цей час троє, видужав один хворий.

Загалом у світі, за даними Центру даних про коронавірус Університету імені Джонза Гопкінза у США, на цей час підтверджені 374 921 випадок коронавірусного захворювання, з них 16 410 людей від нього померли, 100 927 уже видужали.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG