Доступність посилання

ТОП новини

У Краматорську з-під завалів витягли ще одне тіло – міський голова


Розбір завалів у Краматорську, ніч на 28 жовтня 2023 року
Розбір завалів у Краматорську, ніч на 28 жовтня 2023 року

До девʼяти зросло число загиблих унаслідок ракетного обстрілу Краматорська, здійсненого російськими військовими ввечері 27 червня.

«Рятувальники дістали з-під завалів тіло хлопця», – написав у фейсбуці міський голова Краматорська Олександр Гончаренко близько 10:00.

Раніше 28 червня в Держслужбі з надзвичайних ситуацій вранці 28 червня повідомили, що кількість загиблих у Краматорську на Донеччині через російський ракетний удар ввечері 27 червня зросла до восьми, поранених – до 56.

Російські війська у вівторок увечері завдали два ракетних удари по центру Краматорська і приватному сектору Біленького поблизу міста. Влада повідомила, що є жертви і постраждалі. Білий дім засудив Росію за «жорстокі удари».

Москва заперечує обстріли цивільного населення в Україні, попри наявність доказів і свідчень протилежного. ООН станом на 18 червня підтвердила загибель 9 083 і поранення 15 779 цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення Росії. В організації наголошують, що реальне число жертв є значно вищим.

XS
SM
MD
LG