Доступність посилання

ТОП новини

У Криму знову повідомляють про вибухи


Офіційних коментарів від Міноборони Росії або російської влади окупованого Криму на даний момент немає
Офіційних коментарів від Міноборони Росії або російської влади окупованого Криму на даний момент немає

В окупованому Криму неподалік Алупки та Семеїза було чути вибухи, місцеві групи у соцмережах повідомляють про ймовірну роботу систем російської ППО.

Telegram-канал «НП Крим» повідомляє, що після вибухів у лісі біля Семеїза почалася пожежа, опублікувавши відповідне відео від очевидців.


Про вибухи в районі Алупки та Семеїза також повідомляє Telegram-канал «Кримський вітер».

«Наші джерела повідомляють, що російська ППО стріляла з району Оползневого, вибухів було кілька. Імовірно, невідома мета була в районі Алупки – Семеїза. Також, за неперевіреною інформацією, горить стара обсерваторія біля гори Кішка у Сімеїзі», – сказано у повідомленні.

Офіційних коментарів від Міноборони Росії або російської влади окупованого Криму на даний момент немає. Українські офіційні особи також поки що не коментували цю подію.

Останнім часом у Криму сталася низка вибухів одразу на кількох військових об’єктах, у тому числі на аеродромі Саки. Як писало агентство Reuters з посиланням на джерело в офіційних колах ЄС, внаслідок таких вибухів було знищено або виведено з ладу понад половину всієї авіації Чорноморського флоту Росії.

Російська влада заявила про збиття безпілотників і роботу ППО, але жодних підтверджень своїх слів не надала. Користувачі соцмереж публікували відео, ймовірно, роботи російської ППО.

Українська влада офіційно не визнавала причетність до вибухів.

XS
SM
MD
LG