Доступність посилання

ТОП новини

Через ракетний удар РФ у Кривому Розі поранена людина, пошкоджені 20 будинків – ОВА


Кривий Ріг після чергової ракетної атаки, 13 червня 2023 року
Кривий Ріг після чергової ракетної атаки, 13 червня 2023 року

Російські війська на світанку завдали ракетного удару по Кривому Рогу – постраждала людина, пошкоджені 20 будинків, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Вибух у Кривому Розі пролунав на світанку. Ворог завдав ракетного удару. Попередньо, постраждала 1 людина. Чоловіку надали допомогу, лікуватиметься амбулаторно. Побите житло місцевих – 20 приватних будинків. Пошкоджена лінія електропередач», – написав він у телеграмі.

За його словами, також вночі російський безпілотник атакував Синельниківський район області. Армія РФ поцілила по приватному підприємству, сталася пожежа. Загиблих чи поранених немає.

Близько 5:30 у Кривому Розі та тергромаді була оголошена повітряна тривога, яка протривала понад годину.

Війська РФ неодноразово атакували Дніпропетровщину як ракетами, так і безпілотниками. Вранці 31 липня російські війська вдарили по місту Кривий Ріг, застосувавши дві ракети: одна влучила в секцію житлового будинку з четвертого по дев’ятий поверхи, друга – в нежитлову будівлю. Внаслідок цього обстрілу шестеро людей загинули, у тому числі одна дитина, понад 80 постраждали.

При цьому Москва продовжує заперечувати обстріли цивільного населення в Україні.

В ООН станом на 13 серпня підтвердили загибель 9 444 і поранення 16 940 цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення Росії. В організації наголошують, що реальне число жертв є значно вищим.

XS
SM
MD
LG