Доступність посилання

ТОП новини

Попередньо, ракета «Кинджал» влучила в обʼєкт інфраструктури у Києві. Частково відсутнє опалення


Сергій Попко відзначив роботу ППО, ліквідація наслідків ударів по Києву триває
Сергій Попко відзначив роботу ППО, ліквідація наслідків ударів по Києву триває

Голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що вночі і вдосвіта 9 березня столиця зазнала удару військ РФ з різних типів повітряного озброєння.

«У столиці тривога тривала майже 7 годин. Протягом цього часу рашисти випустили практично всі типи свого повітряного озброєння – починаючи від баражуючих боєприпасів Shahed і до майже всього найменування крилатих ракет. Завдяки роботі нашої ППО, ударів крилатими ракетами та БПЛА по столиці не допущено. Але, на жаль, аеробалістична ракета типу «Кинджал» (попередня інформація) влучила в обʼєкт інфраструктури. Усі служби працюють на місці. Ліквідація наслідків триває, – повідомив Попко.

В Святошинському районі, крім двох поранених, рештки ракети пошкодили також автомобілі, зазначив начальник КМВА.

Наразі у Києві 40% споживачів залишилися без опалення через екстрені відключення електроенергії, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко у Telegram.

«Водопостачання працює в штатному режимі», – повідомив мер.

Повітряну тривогу було скасовано у Києві близько 8-ї ранку.

Зранку 9 березня в Києві, в Голосіївському і Святошинському районах, пролунали вибухи – постраждали двоє людей. Через ракетну атаку енергетики застосували екстрені відключення енергопостачання.

XS
SM
MD
LG