Доступність посилання

ТОП новини

Китай: у Пекіні тестуватимуть 2 мільйони людей перед зимовою Олімпіадою


Зимова Олімпіада відбуватиметься під суворим контролем – спортсмени повинні бути вакциновані або проходити карантин після прибуття до Китаю
Зимова Олімпіада відбуватиметься під суворим контролем – спортсмени повинні бути вакциновані або проходити карантин після прибуття до Китаю

Китай 24 січня скасував місячний карантин у Сіані – північному місті з населенням приблизно 13 мільйонів людей. Влада також наказала тестувати 2 мільйони людей у Пекіні менш ніж за два тижні до початку зимових Олімпійських ігор.

Локдаун у Сіані – великому промисловому центрі та колишній столиці імперії – було знято через день після відновлення комерційних рейсів із міста напередодні.

У Пекіні, де Зимові Олімпійські ігри мають розпочатися 4 лютого, близько 2 мільйонів жителів району Фентай отримали наказ пройти тестування після низки зареєстрованих хворих.

Читатйе також: Китай зупинив продаж квитків на зимову Олімпіаду через COVID-19

За розпорядженням влади, мешканці районів Пекіна, де ризик зараження вважається високим, не повинні залишати місто після того, як 25 випадків було виявлено в районі Фентай і ще 14 – в інших районах.

Зимова Олімпіада відбуватиметься під суворим контролем – спортсмени повинні бути вакциновані або проходити карантин після прибуття до Китаю.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG